Yes! Wij worden steeds duurzamerMaar, we zijn er nog niet

nieuw_huis_b_corp.jpg

We haalden zelfs een B Corp-certificering De eerste stap, niet de laatste

Duurzamere keuzes maken is niet altijd makkelijk. Toch is het ons gelukt: we zijn een B Corp! Een certificering om trots op te zijn en een stap in de goede richting. Maar zeker niet de laatste. 

Door het strenge certificeringsproces beseffen we nóg beter wat onze impact op de aarde is. Daarom willen we het goede voorbeeld geven door duurzamere keuzes te maken. En dat stopt niet bij het milieu: we nemen ook verantwoordelijkheid als het gaat om sociaalmaatschappelijke impact, transparantie en bedrijfscultuur. 

We maakten al meters op het gebied van verpakkingen, vervoer, verpakkingen, assortiment, maatschappelijke initiatieven, diversiteit en inclusiviteit. Maar we willen dat onze klanten en partners ook de duurzamere weg bewandelen door de juiste keuzes te maken. Dat is onze uitdaging. En het is onze verantwoordelijkheid om die keuzes makkelijker te maken.  

Dit betekent niet dat we er vandaag of morgen al zijn. Maar wel dat we elke dag een nieuw stapje zetten richting een betere toekomst voor ons allemaal. 

Yes, wij worden steeds duurzamer!

We hebben nog een hoop te doen Elke dag een beetje beter

Duurzaam is de nieuwe realiteit. En we willen het elke dag beter doen. Van zo zuinig mogelijk verpakken en bezorgen tot het gebruik van 100% lokale wind- en zonne-energie in onze gebouwen.  

Met B Corp als certificering leggen we de lat hoog. Zo worden we een steeds duurzamer bol.com. Geen gemakkelijke opdracht voor een assortiment van ruim 40 miljoen artikelen.  

We hebben nog een hoop te doen. Onze doelen zullen we niet vandaag of morgen al bereiken. Maar door elke dag nieuwe stappen in een duurzamere richting te zetten, komen we langzaam dichterbij. 

Bol.com is een B Corp. Op deze pagina lees je alles over onze duurzame ontwikkelingen en de stappen die we zetten om een duurzamer bedrijf te worden! Zo vind je hier ons duurzaamheidsverslag, al ons duurzaamheidsnieuws en informatie over ons duurzamere assortiment.