Engelse boeken

Engelse boeken

Meet your next read

fantasy_header.jpg
10_korting2.png

10% kortingbij aankoop van 2 boeken

Op zoek naar een deal op je volgende leesavontuur? Ontdek onze uitgebreide selectie boeken die momenteel in de aanbieding zijn. Krijg 10% korting bij aankoop van 2 Engelstalige titels. Laat je betoveren door de mysterieuze wereld van "A Touch of Chaos", ontdek de passie van "Wild Love", of waag je aan het epische avontuur van "Dune". Met deze speciale aanbieding heb je de perfecte kans om je boekenplank uit te breiden met nieuwe favorieten.

housemaidiswatching.png

The Housemaid Is WatchingFreida McFadden

New York Times bestsellerauteur Freida McFadden is terug met het derde boek uit de reeks van The Housemaid! In deze gloednieuwe bloedstollende thriller volg je het verhaal van de nieuwe buren van mevrouw Lowell, een gezin dat klaar is voor de start van hun nieuwe leven in een rustige woonwijk. Al snel blijkt mevrouw Lowell zich vreemd te gedragen en wanneer ook het gedrag van mevrouw Lowells dienstmeid vragen oproept, ontstaan er twijfels over de verhuizing. Zijn de nieuwe buren in staat om hun donkerste geheimen achter zich te laten, of zou deze rustige woonwijk de gevaarlijkste plek van allemaal kunnen zijn?

Kan jij niet wachten om deze wervelende thriller te lezen? Reserveer nu jouw exemplaar.

Readingchallenge_horror2.png

Reading challengeHorror

Doe mee met de volgende reading challenge, waar we de spanning opvoeren met horrorboeken! Ontdek onze selectie van angstaanjagende titels, waaronder meesterwerken van auteurs zoals Stephen King, zenuwslopende thrillers zoals "Bird Box", en tijdloze klassiekers zoals "The Haunting of Hill House".