Non-fictie

Non-fictie literatuur

waarbij het draait om de feiten

Header non-fictie december 2023

Nieuwe boeken in non-fictie

  Series om in te verdiepen

  DYOL.png

  Michael PilarczykDesign Your Own Life

  Op basis van vragen en input van duizenden jongeren tussen 15 en 30 jaar schreef Michael Pilarczyk zijn nieuwe boek Design Your Own Life, Kies je eigen toekomst.

  Wie moet je worden om het leven te kunnen leven zoals jij graag wenst? Hoe ontdek je wat je écht wil? Hoe ga je om met stress, je emoties en verwachtingen van anderen? En wat kan je doen om voldoende geld te verdienen? In Design Your Own Life geeft Michael Pilarczyk antwoord op deze en vele andere vragen. Dit boek gaat 100% zeker mega veel positieve impact hebben op de rest van je leven. Maar het belangrijkste van alles is dat je na het lezen weet wat je wil en durft te kiezen voor je eigen toekomst.

  Te reserveren non-fictie

   Leren_van_de_liefde.png

   Liefde en relaties daar kun je van leren

   Boeken die jouw liefdesleven een boost geven! Of je nu single bent, net in een nieuwe relatie bent gestapt, of juist al een lange geschiedenis met jouw partner hebt opgebouwd, liefde blijft een universeel thema waar iedereen van kan leren. Van het verbeteren van communicatie tot het omgaan met emoties, met deze boeken boordevol relatietips leer je elkaar, maar ook jezelf, nóg beter kennen.

   Populaire non-fictie schrijvers

   Onvoorwaardelijke liefde ook voor jezelf

   Hobbyboeken.png

   Hobbyboekenom je in te verdiepen

   In de drukte van het dagelijks leven zijn vrije feestdagen iets om te koesteren. En wat is lekkerder dan je te verdiepen in een (nieuwe) hobby?! Of het nu gaat om koken, tuinieren, schilderen of een andere passie, er is altijd wel een boek dat de nieuwsgierigheid prikkelt en de kneepjes van het vak te leren. Niet alleen lekker voor tijdens de feestdagen, maar ook fijn om alvast een duikvlucht te nemen om beslagen ten ijs te komen in het nieuwe jaar met je nieuwe hobby. Dus: weet jij al welke vrijetijdsbesteding jouw favoriet gaat worden van 2024?