Studieboeken

Haal het beste

uit je studie

Betreed de wereld van kennis en persoonlijke groei! Verzamel je studieboeken via de studieboekenvinder en scoor je studiespullen en accessoires hier. Wees gedreven en koester je nieuwsgierigheid!

Notitieboek met post-its
Bulletjournal.jpg

Maak van planneneen feestje

Start studeren met plannen! Tijdens het volgen van je studie komen er heel wat vakken, groepsprojecten, tentamens en feestjes om de hoek kijken. Planmatig te werk gaan is hierbij de oplossing. Het geeft je overzicht en het helpt bij het stellen van prioriteiten. Wij hebben agenda's en planners gebonden aan een jaartal, zoals de planners van de Hobbit en Moleskine. Maar we hebben ook agenda's en planners die niet gebonden zijn aan een jaartal, zoals Structuurjunkie en de Mascha planner. Deze kun je naar eigen wens invullen. Plannen maar!

bureauaccessoires.jpg

Orden je bureauorden je hoofd

Wist je dat een opgeruimd bureau het begin is van een opgeruimd hoofd. Klinkt misschien simpel, maar geloof ons, het effect is ongelofelijk! Een georganiseerde werkplek is niet alleen praktisch, het heeft ook een enorme invloed op hoe je je voelt en hoe productief je bent.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je hoofd helder te houden en je productiviteit te verhogen, begin dan bij je bureau. Met behulp van eenvoudige bureauaccessoires zoals pennenbakjes, post-it houders en een bureauonderlegger kun je een georganiseerde werkplek creëren. Een opgeruimd bureau zal niet alleen je werkruimte transformeren, maar ook je gemoedstoestand en efficiëntie verbeteren.