Winkel & assortimentbij bol.com

Winkel_assortiment

Duurzamer winkelen

We willen duurzaam winkelen makkelijker maken. Daarom labelen we duurzame artikelen aan de hand van onafhankelijke duurzaamheidskeurmerken. De duurzaamheidslabels bij de duurzame artikelen geven je meer inzicht in waarom het artikel een duurzamere keuze is. Bijvoorbeeld omdat het artikel fairtrade of biologisch is, of gemaakt door sociale ondernemers. We werken hard aan het uitbreiden van ons duurzame assortiment.

Lees meer over onze duurzaamheidskenmerken

Bekijk het duurzamere assortiment van bol.com

Duurzamere mode

Duurzamere mode bij bol.com

We kunnen onze planeet niet blijven gebruiken zoals we dat tot nu toe hebben gedaan. We vinden het belangrijk om rekening te houden met onze planeet én met de mensen die daarop leven. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat duurzamere mode toegankelijk is voor iedereen. Bij bol.com focussen wij ons daarom op het makkelijk herkenbaar maken van mode die duurzamer geproduceerd is of bespaart op grondstoffen. Wij geloven dat je van een duurzamer fashion item extra lang én extra veel plezier hebt!

Duurzaamheid voor onze partners

Bol.com wil klanten de ruimst mogelijke keuze bieden. Daarom nodigen we verkooppartners uit om hun artikelen aan ons miljoenenpubliek aan te bieden. Binnen dit brede assortiment is het belangrijk dat klanten goed geïnformeerde keuzes kunnen maken. Ook ten aanzien van de herkomst, het productieproces en de milieu-impact van artikelen.

Lees hier meer over duurzaamheid voor partners