Zakelijk account

Gebruikers

Kan ik gebruikers van mijn zakelijk account verwijderen?

Via je bedrijfsaccountpagina kun je zelf gebruikers deactiveren. Klik hiervoor op de knop ‘Bewerken’ achter de betreffende gebruiker.

Zien alle gebruikers van mijn zakelijke account dezelfde informatie?

De gebruikers van je zakelijke account zien alle geplaatste bestellingen en facturen. De afleveradressen zijn specifiek per gebruiker.

Kunnen meerdere medewerkers van mijn zakelijke account gebruik maken?

Nadat je een zakelijk account hebt aangemaakt, kun je meerdere medewerkers als gebruiker van je zakelijke account toevoegen. Je geeft elke gebruiker toegang met een eigen e-mailadres en wachtwoord.

De activeringslink om mijn wachtwoord te wijzigen is verlopen. Hoe ontvang ik een nieuwe link?

Vraag hier een nieuwe activeringslink aan, zodat je jouw wachtwoord kunt wijzigen.

Vul je e-mailadres in en klik op verzenden. Binnen enkele minuten sturen we je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.



Waar ben je naar op zoek?