GOURMET RAWTÅRTOR Ebook Tooltip En komplett guide till raw veganska bakverk

Afbeeldingen
Inkijkexemplaar
Artikel vergelijken
  • Zweeds
  • E-book
  • 9781736374238
  • 25 december 2020
  • Adobe ePub
Alle productspecificaties
  • Je leest ebooks gemakkelijk op je Kobo e-reader, of op je smartphone of tablet met de bol.com Kobo app. Let op! Ebooks kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Samenvatting

OM BOKEN

I den här boken har raw konditor och instruktör "Nazli Develi" samlat ihop pärlorna från hennes kurser och förser dig med en komplett guide till raw efterrätter som är fria från gluten, ägg, mejeriprodukter och raffinerat socker. Då ingredienserna inte utsätts för värme, förblir dessutom näringsvärdet och den naturliga färgen intakt.

Oavsett om du är nybörjare på att göra raw tårtor och vill lära dig allt från grunden, eller professionell och behöver nya utsökta recept att inspireras av, kommer " GOURMET RAWTÅRTOR" att ge dig innovativa recept och många tekniska tips, så att du ka introducera ett helt nytt sortiment av raw desserter till ditt liv!

Boken är anpassad efter alla nivåer och är till för alla som är intresserade av att ta sina raw food-recept till en ny nivå, vare sig det är för förpersonlig tillfredställelse eller för avancerad professionell utveckling.

"Raw desserts" kommer att ge dig känslan av att äta någonting naturligt och fantastiskt gott- utan den negativa inverkan som många värmebakade efterrätter har på din kropp men med all nyttighet och läckerhet väl bevarad!

I den här boken; hittar du all den information du behöver om ingredienserna som används till att göra raw tårtor: allt från alternativ till oraffinerat socker och tips på hälsosamma fetter, till speciella ingredienser så som superfoods, salt, eteriska oljor och nyttiga bindemedel för att få till rätt konsistens och mycket mer.

Du kommer också att hitta NÖTFRIA raw tårtrecept, praliner och hur man tempererar choklad från grunden, tips på hur du får en lyckad upplevelse i köket och hur du gör rätt val när du handlar. Dessutom kommer du att få lära dig om många av de grundläggande faktorerna som spelar en nyckelroll för smaken och texturen hos din efterrätt, som till exempel smakbalans, samt hur kan förbättra uppläggningen och presentationen av dina skapelser precis som en expert!

Författaren delar också med sig av hennes signaturrecept, tips, hemligheter och alla tekniker och den kunskap som hon införskaffat sig genom åren för att skapa de vackraste och mest uppseendeväckande raw tårtorna så att du kan få den hjälp du behöver för att kunna bemästra "KONSTEN ATT GÖRA RAWTÅRTOR".

Den här boken ger dig en stadig grund att stå på, så att du kan ta dina tårtor från ordinära till extraordinära utan att behöva lämna ditt hem - när som helst, var som helst!

För mer av författarens skapelser, se hennes Instagram: @gurmevegan

Productspecificaties

Inhoud

Taal
sv
Bindwijze
E-book
Oorspronkelijke releasedatum
25 december 2020
Ebook Formaat
Adobe ePub

Betrokkenen

Hoofdauteur
Nazli Develi
Hoofdredacteur
Stella Nilsson
Hoofduitgeverij
NAZLI DEVELI

Vertaling

Eerste Vertaler
Emmy Lindgren

Lees mogelijkheden

Lees dit ebook op
Desktop (Mac en Windows) | Kobo e-reader | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet)

Overige kenmerken

Editie
1
Studieboek
Nee

EAN

EAN
9781736374238

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Taal
Zweeds
Boek, ebook of luisterboek?
Ebook
Beschikbaarheid
Leverbaar
Nog geen reviews
Kies gewenste uitvoering
Bindwijze : E-book
Prijsinformatie en bestellen
De prijs van dit product is 82 euro.
Direct beschikbaar
Verkoop door bol
  • E-book is direct beschikbaar na aankoop
  • E-books lezen is voordelig
  • Dag en nacht klantenservice
  • Veilig betalen
Houd er rekening mee dat je downloadartikelen niet kunt annuleren of retourneren. Bij nog niet verschenen producten kun je tot de verschijningsdatum annuleren.
Zie ook de retourvoorwaarden