Μάθετε Αγγλικά - Γρήγορα / Εύκολα / Αποτελεσματικά EBOOK Tooltip Λεξιλόγια 2000 Bασικών Λέξεων

  • bol.com Kobo LeesappEbooks lezen is heel makkelijk. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.com Kobo app.

  • E-book
  • 6610000213252
  • augustus 2019
  • Adobe ePub
Alle productspecificaties

Productbeschrijving

Αυτό το βιβλίο περιέχει μια λίστα λεξιλογίων με 2000 από τις πιο κοινές λέξεις και φράσεις, ταξινομημένες κατά συχνότητα χρήσης στις καθημερινές συζητήσεις. Ακολουθώντας τον κανόνα 80/20, αυτό το βιβλίο λεξιλογίου διασφαλίζει ότι θα μάθετε πρώτα τις βασικές λέξεις και δομές προτάσεων που θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε γρήγορη πρόοδο και να παραμείνετε ενθουσιώδεις.


Ποιος πρέπει να αγοράσει αυτό το βιβλίο;

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε αρχάριους και ενδιάμεσους μαθητές της αγγλικής γλώσσας που έχουν προσωπικά κίνητρα και είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν 15 έως 20 λεπτά την ημέρα στην εκμάθηση λεξιλογίων. Η απλή δομή αυτού του βιβλίου λεξιλογίου είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης όλων των περιττών στοιχείων, επιτρέποντας την προσπάθεια μάθησης να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα σημεία που σας βοηθούν να κάνετε τη μεγαλύτερη πρόοδο στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Εάν είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε 20 λεπτά μάθησης κάθε μέρα, αυτό το βιβλίο είναι πολύ πιθανό να είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αν είστε αρχάριοι ή σε ενδιάμεσο επίπεδο. Θα εκπλαγείτε με την ταχύτητα της προόδου μέσα σε λίγες εβδομάδες καθημερινής εξάσκησης.


Ποιος δεν πρέπει να αγοράσει αυτό το βιβλίο;

Αυτό το βιβλίο δεν είναι για εσάς εάν είστε προχωρημένος μαθητής αγγλικών. Σε αυτήν την περίπτωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή αναζητήστε το αγγλικό βιβλίο λεξιλογίου μας που συνοδεύεται από περισσότερα λεξιλόγια και είναι ομαδοποιημένο κατά θέματα, ιδανικό για προχωρημένους μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες σε ορισμένους τομείς.

Ακόμη, αν ψάχνετε για ένα βιβλίο εκμάθησης αγγλικών όλα-σε-ένα που να σας καθοδηγεί στα διάφορα στάδια εκμάθησης αγγλικών, αυτό το βιβλίο πιθανότατα δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτό το βιβλίο περιέχει μόνο λεξιλόγια και αναμέν&

Productspecificaties

Inhoud

Bindwijze
E-book
Verschijningsdatum
augustus 2019
Ebook formaat
Adobe ePub

Betrokkenen

Auteur
Pinhok Languages
Uitgever
Pinhok Languages

Lees mogelijkheden

Lees dit ebook op
Desktop (Mac en Windows) | Kobo e-reader | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

EAN

EAN
6610000213252

Overige kenmerken

Subtitel
Λεξιλόγια 2000 Bασικών Λέξεων
Taal
el

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Nog geen reviews