Lær Slovensk: Hurtig / Lett / Effektivt: 2000 Viktige Vokabularer EBOOK Tooltip

  • bol.com Kobo LeesappEbooks lezen is heel makkelijk. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.com Kobo app.

  • E-book
  • 9780463318447
  • mei 2019
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)
Alle productspecificaties

Samenvatting

Denne boken inneholder en liste over vokabularer med 2000 av de mest brukte ordene og uttrykkene sortert etter bruksfrekvens i dagligtale. Denne vokabularboken følger 80/20-regelen, som betyr at du først lærer kjerneord og de viktigste setningsstrukturene. Det hjelper deg å oppnå rask fremgang og holde på motivasjonen.


Hvem bør kjøpe denne boken?

Denne boken er for elever på nybegynner- eller mellomnivå i slovensk, og som er selvmotiverte og villige til å bruke 15 til 20 minutter om dagen på å utvide ordforrådet. Den enkle strukturen i denne vokabularboken kommer av at alle unødvendige ting er fjernet, slik at innsatsen utelukkende brukes på det som hjelper deg å få størst mulig fremgang på kortest mulig tid. Hvis du er villig til å bruke 20 minutter hver dag på å lære ord, er denne boken sannsynligvis den beste enkeltinvesteringen du kan gjøre hvis du er på nybegynner- eller mellomnivå. Du vil bli overrasket over hvor stor fremgang du kan oppnå i løpet av bare noen uker med daglig øving.


Hvem bør ikke kjøpe denne boken?

Denne boken passer ikke for deg hvis du er en viderekommen slovenskelev. I så tilfelle kan du gå til nettstedet vårt eller søke etter vår slovenske vokabularbok. Den har flere ordlister og er inndelt i emner, og er dermed ideell for viderekomne elever som ønsker å forbedre sine språkferdigheter på bestemte områder.

Dessuten, hvis du er på utkikk etter en generell slovensk lærebok som tar for seg prosessen med å lære slovensk i sin helhet, er denne boken sannsynligvis heller ikke det du er ute etter. Denne boken inneholder bare vokabularer, og vi forventer at kjøperne lærer ting som grammatikk og uttale enten fra andre kilder eller gjennom språkkurs. Denne bokens sterke side er fokuset på rask tilegnelse av kjernevokabularer. Dette går på bekostning av informasjon mange forventer å finne i en vanlig språklæringsbok. Vær oppmerksom på dette når du kjøper boken.


Hvordan er det meningen at denne boken skal brukes?

Den beste måten å bruke boken på er å gå gjennom et bestemt antall sider i hver økt, hver dag. Boken er delt inn i deler med 50 vokabularer slik at du kan arbeide deg gjennom boken trinnvis. La oss for eksempel si at du for øyeblikket gjennomgår vokabular 101 til 200. Når du kan vokabularene 101 til 150 veldig godt, kan du begynne å lære vokabularene 201 til 250 og neste dag hoppe over 101 til 150 og fortsette å gjennomgå vokabularene 151 til 250. På denne måten vil du arbeide deg trinnvis gjennom boken, og språkferdighetene dine vil gjøre et sprang for hver side du lærer.

Lees de eerste pagina's

Productspecificaties

Inhoud

Bindwijze
E-book
Verschijningsdatum
mei 2019
Ebook formaat
Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Betrokkenen

Auteur
Pinhok Languages
Uitgever
Smashwords Edition

Lees mogelijkheden

Lees dit ebook op
Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

EAN

EAN
9780463318447

Overige kenmerken

Taal
nb
Thema Subject Code
CJ

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Boek, ebook of luisterboek?
Ebook
Studieboek of algemeen
Algemene boeken
Nog geen reviews