Lélekháború EBOOK Tooltip

  • bol.com Kobo LeesappEbooks lezen is heel makkelijk. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.com Kobo app.

Auteur: Sultan Wise
Uitgever: Sultan Wise
  • E-book
  • 6610000094356
  • augustus 2018
  • Adobe ePub
Alle productspecificaties

Samenvatting

Sultan Wise LÉLEKHÁBORÚ - egy új világ!


Ez az új, fantasztikus sci-fi sorozat első része egy olyan világot ír le, amely a réges-régi időkbe kalauzol el, ahol a lélek még szabadabb volt, a játszmák nagyobbak és az akadályok keményebbek.


Egy nép amely sokáig elszigetelve élt sajátjának érzett bolygoján. Egy jövevény aki közéjük érkezett, és rádöbbentette őket, hogy a szabadság nem abbol áll, hogy elkülönülnek mindenkitől és elkerülik a viszályokat.


Majd gyors felemelkedés sok-sok harc árán, és az áhított igazi függetlenség reménye. Mindez egy olyan időben, amikor még a lélek elég erőteljes volt ahhoz, hogy úgy alakítsa a fizikai világot, ahogy számára kedvező volt.


Rengeteg izgalom, oriási csaták és szinte végtelen számú meglátott igazság. Ez a Lélekháború új, mégis ismerősnek tűnő világa, ahol a létezés ezernyi arcát ismerhetjük meg.


''*Nem sok időnk maradt a gondolkodásra, mert a lassan vonulo flottájuk előtt megjelent egy szikrázo oriási lapos korong, és újabb ismeretlen hajok jöttek ki belőle. Felfogni sem tudtam, hogy mi történhetett, mert az újonnan érkezők már meg is támadták a flottát. A meglepetést használták ők is. Gyors kis gépeik voltak, látszolag nem túl nagy tűzerővel. Pár perc alatt meg lehetett állapítani, hogy nem fognak győzni. *


Sürgetően néztem a technikusra.

- Nem nagyobb a tűzerejük a miénknél Uram, a számításaim és a rendelkezésre állo adataim alapján. Az, hogy harcba bocsátkoztak, azért megkönnyítette a dolgomat - széles vigyor ült ki az arcára.

- Köszönöm a gyors munkádat! Wailth! Támadunk! A lassú bombavető szorja meg az oriáshajot ahogy csak lehet! Le kell rombolnunk a pajzsát. Aztán jöhet a legújabb fényágyú! A pajzsa nélkül akkora kárt kell benne tennünk, amekkorát csak tudunk. A vadászok mind repüljenek ki! Segítsenek az újonnan érkezőknek, bárkik is legyenek! A célunk ebben az egy csatában biztosan ugyanaz. A többivel meg majd foglalkozunk utána. Te pedig szord meg azt a részét a hajojuknak, ahol az a fene vonosugár van! Nem szeretnék itt ragadni - a parancsok kiosztása után teljes erőre állítottam a hajtoműveket és szédületes sebességgel elindítottam a Csillagrombolonkat az előttünk zajlo csata sűrűje felé. Mindenki vigyorgott a vezérlőben közben.

- GYŐZELEM! - ordította minden torok a hajon egyszerre.''


Az első könyv, a Lélekháború szinte azonnal az érdeklődés középpontjába került. Most már a második nyomtatás van raktáron.


Jelenleg a második könyv, A Szabad Lélek is elkészült és már megrendelhető. A két könyv egy olyan lenyűgöző világot jelenít meg, amelyben még teljesen másként éltek az emberek. Bemutatja azokat az erőket, amelyek rejtett modon még most is formálják a világunkat, és egy olyan univerzumot, ami talán ma már nem hihető, de meglehetősen reális volt akkor.

Lees de eerste pagina's

Productspecificaties

Inhoud

Bindwijze
E-book
Verschijningsdatum
augustus 2018
Ebook formaat
Adobe ePub

Betrokkenen

Auteur
Sultan Wise
Uitgever
Sultan Wise

Lees mogelijkheden

Lees dit ebook op
Desktop (Mac en Windows) | Kobo e-reader | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

EAN

EAN
6610000094356

Overige kenmerken

Taal
hu
Thema Subject Code
FL

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Boek, ebook of luisterboek?
Ebook
Beschikbaar in Kobo Plus
Beschikbaar in Kobo Plus
Studieboek of algemeen
Algemene boeken
Nog geen reviews
6 39
Direct beschikbaar
Verkoop door bol.com
  • E-book is direct beschikbaar na aankoop
  • E-books lezen is voordelig
  • Dag en nacht klantenservice
  • Veilig betalen