Tanuljon Ukránul - Gyorsan / Egyszerűen / Hatékonyan EBOOK Tooltip 2000 Kulcsszó

  • bol.com Kobo LeesappEbooks lezen is heel makkelijk. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.com Kobo app.

  • E-book
  • 6610000185092
  • juni 2019
  • Adobe ePub
Alle productspecificaties

Samenvatting

Ez a könyv a 2000 leggyakrabban használt szo és kifejezés listáját tartalmazza, a napi beszélgetésekben előfordulo gyakoriságuk szerint rendezve. A gyors haladás és a motiváltság fenntartása érdekében a szotár a 80/20-as szabályt követve először az alapvető szavak és mondatszerkezetek elsajátítását biztosítja.


Kinek érdemes megvenni a könyvet?

Ez a könyv olyan motivált kezdő és középhalado ukrán nyelvtanuloknak szol, akik hajlandoak napi 15-20 percet szavak tanulására fordítani. A szotár egyszerű felépítése annak köszönhető, hogy minden szükségtelen dolgot kivettünk belőle, lehetővé téve, hogy a nyelvtanulo kizárolag azokra a részekre koncentrálhasson, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt segítenek a legnagyobb mértékű haladást elérni. Egy olyan kezdő vagy középhalado szinten lévő nyelvtanulo számára, aki hajlando napi 20 percet a tanulásra szánni, ez a könyv valoszínűleg a legjobb befektetés, amit el lehet képzelni. Le lesz nyűgözve, hogy a mindössze néhány hetes napi gyakorlással milyen gyors haladást fog elérni!


Kinek nem ajánljuk a könyvet?

Ez a könyv nem halado szintű ukrán nyelvtanuloknak készült. Ebben az esetben látogasson el honlapunkra, vagy keressen rá a még nagyobb szokészletet tartalmazo ukrán szotárunkra, amely azon halado nyelvtanulok számára is hasznos témák szerint került felosztásra, akik bizonyos területeken javítani szeretnék nyelvi felkészültségüket.

Továbbá, ha olyan teljes körű ukrán tankönyvet keres, amely végigvezeti az ukrán nyelvtanulás különböző lépésein, akkor ez a könyv valoszínűleg nem önnek szol. Ez a könyv csak szavakat tartalmaz, ezért a vásárlonak más forrásokbol vagy nyelvtanfolyamokon kell megtanulnia olyan dolgokat, mint a nyelvtan és a kiejtés. A könyv erőssége abban rejlik, hogy az alapvető szokészlet gyors elsajátítására összpontosít, nem pedig olyan informáciokra, amelyeket sokan elvárhatnak egy hagyományos nyelvkönyvtől. Kérjük, ezt vegye figyelembe a vásárlás során!


Hogyan használjuk a könyvet?

Ez a könyv ideális esetben napi szinten használatos, és az egyes munkamenetekben meghatározott számú oldal áttekintése szükséges. A könyv 50 szobol állo részekre oszlik, ami lehetővé teszi a lépésről lépésre történő fejlődést. Tegyük fel például, hogy jelenleg a 101-től 200-ig tarto szolistát tekinti át. Amikor már elég jol ismeri a 101-től 150-ig terjedő lista szavait, elkezdheti tanulni a 201-250 pontok tartalmát, majd a következő nap elhagyhatja a 101-től 150-ig tarto lista tanulását és folytathatja a 151-250 közötti szavakkal. Így lépésről lépésre haladhat a könyvben, és nyelvi készségei minden egyes elsajátított oldallal fejlődni fognak.

Lees de eerste pagina's

Productspecificaties

Inhoud

Bindwijze
E-book
Verschijningsdatum
juni 2019
Ebook formaat
Adobe ePub

Betrokkenen

Auteur
Pinhok Languages
Uitgever
Pinhok Languages

Lees mogelijkheden

Lees dit ebook op
Desktop (Mac en Windows) | Kobo e-reader | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

EAN

EAN
6610000185092

Overige kenmerken

Subtitel
2000 Kulcsszó
Taal
hu
Thema Subject Code
CJBG

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Boek, ebook of luisterboek?
Ebook
Studieboek of algemeen
Algemene boeken
Nog geen reviews
Bindwijze: E-book
5 49
Direct beschikbaar
Verkoop door bol.com
  • E-book is direct beschikbaar na aankoop
  • E-books lezen is voordelig
  • Dag en nacht klantenservice
  • Veilig betalen