Túl a valoságon EBOOK Tooltip

  • bol.com Kobo LeesappEbooks lezen is heel makkelijk. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.com Kobo app.

Samenvatting

Túl a valoságon („A halhatatlanság hullámhosszán" sci-fi sorozat második rész)


Érezted már, hogy figyelnek? Tartottál-e attol, hogy semmit sem csinálsz jol, és ezt mások mindig észreveszik? Hitted-e már emiatt, hogy paranoiás vagy?

De mi van akkor, ha valojában te vagy az egyetlen normális ember a világon, és ezért figyelnek? Mert kilogsz a sorbol. Milyen sorbol? Hát a manipuláltak sorábol.

Az amerikai kormány már régota rádiohullámokkal befolyásolja a lakosság tudatalattiját. Az emberek közel egy évszázada agymosásnak vannak kitéve, és emiatt teljesen másnak látják a világot: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni, és akár még hinni is.

Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fátol az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük.

Mindössze csak egy maroknyi ember van a Földön, akik részben veleszületett, részben tanult képességük miatt ellenállnak az agymosásnak:

„Rezisztenseknek" hívják őket. Tony és Julie mindketten azok. Szerencsejátékbol élnek. Nem azért, mert szerencsések, hanem mert a balszerencse is csak egy kormány által kitalált fogalom, hiszen a valoságban bárki bármikor nyerhet. Tonyék tudják ezt, és ki is használják. Mások számára úgy tűnik, hogy manipulálják a valoságot, pedig valojában csak nem törődnek a hazugsággal, amiben a többiek élnek. Azáltal, hogy nem kötik őket az államilag kitalált balszerencse korlátai, állandoan nyernek.

Van is szükségük a pénzre, mivel képességük miatt a kormány hajtovadászatot indít ellenük. Azért akarják őket elhallgattatni...

...mert nemcsak, hogy látják a valodi világot, de mindenki másnak is meg akarják mutatni!

Ha sikerülne nekik, azzal lelepleznék a történelem legnagyobb összeesküvését.

Hacsak a titokzatos Hydra előbb meg nem állítja őket... odalent, az alvilág kapujában.

Productspecificaties

Inhoud

Bindwijze
E-book
Verschijningsdatum
juli 2019
Ebook formaat
Adobe ePub

Betrokkenen

Auteur
Gabriel Wolf
Uitgever
Arte Tenebrarum Publishing

Lees mogelijkheden

Lees dit ebook op
Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

EAN

EAN
9788834152195

Overige kenmerken

Taal
hu

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Boek, ebook of luisterboek?
Ebook
Studieboek of algemeen
Algemene boeken
Beschikbaar in Kobo Plus
Beschikbaar in Kobo Plus

Lees de eerste pagina's

Nog geen reviews
2 49
Direct beschikbaar
Verkoop door bol.com
Ebook
  • E-book is direct beschikbaar na aankoop
  • E-books lezen is voordelig
  • Dag en nacht klantenservice
  • Veilig betalen