Aller à la rechercheAller au contenu principal
Vier Olaplex modellen

Bond buildingtechnology

Olaplex, een pionier in haarverzorging, heeft de industrie veranderd met zijn innovatieve benadering van haarherstel. Het merk werd geboren uit de wens om haar te transformeren en te versterken, vooral na beschadiging door chemische behandelingen zoals kleuren en bleken. Hun gepatenteerde formules, zoals Olaplex No. 1, No. 2 en No. 3, hebben de normen verhoogd voor wat mogelijk is in haarverzorging.

Wat Olaplex uniek maakt, is het vermogen om gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen en te verbinden, waardoor het haar sterker, gezonder en veerkrachtiger wordt. Dit heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop professionals en consumenten haarbehandelingen ervaren.

Verzorging

Afbeelding met olaplex nummer 5, 6 en 8 naast elkaar

Hoe gebruik jeOlaplex

Olaplex bestaat uit meerdere nummers en stappen. Nummer 0 en 3 t/m 9 zijn thuis te gebruiken, nummer 1 en 2 worden door de kappers uitgevoerd. De nummer drie kan je zien als een pre-shampoo treatment, die bijdraagt aan het herstellen van de haarvezels. Nummer 4&5 zijn de shampoo en conditioner, die te gebruiken zijn onder de douche. De conditioner dien je na elke wasbeurt te gebruiken. De nummer 8 is een masker, die intensief voedt en daarom maar eenmalig per week gebruikt hoef te worden na het wassen. Nummer 6 is een leave-in styling treatment die voor het stylen en fohnen gebruikt kan worden, pluis vermindert en zelfs föhntijd verminderd. Na het stylen is het altijd aan te raden om een olie te gebruiken en daarvoor is de nummer 7, Bonding Oil van Olaplex perfect voor. Deze olie zorgt voor 125% meer glans en vermindert haarbreak met 77%.

Toning