Boutique tp-link

03_large_20230530022333w.jpg

Deco Mesh WiFiDé oplossing voor stabiele wifi

Met TP-Link Deco creëer je één snel naadloos en draadloos wifi netwerk. Met mesh wifi plaats je meerdere wifi punten zonder internetkabels in je huis. Zo ben je niet afhankelijk van 1 punt. Maar één smart netwerk met één naam en één wachtwoord. Je (smart home) apparaten verbinden vanzelf met het sterkste wifipunt. TP-Link Deco werkt met een eenvoudige app. Zo installeer je het, ongeacht je provider, gemakkelijk zonder expert of monteur. Functies zoals ouderlijk toezicht of een gastnetwerk opzetten stel je in met behulp van de Deco app.

Wifi 7 is de nieuwste wifi-standaard, ook wel IEEE 802.11be Extremely High Throughput (EHT) genoemd. Dit wifi standaard is beschikbaar op alle drie banden (2.4 GHz, 5 GHz en 6 GHz) zodat het volledige spectrum wordt benut. Wifi 6 werd ontwikkeld vanwege het groeiende aantal apparaten in de wereld, maar het doel voor wifi 7 is om op efficiëntere wijze snelheden te bieden voor elk apparaat. Als je voortdurend last hebt van bufferen, latentie of congestie, dan is een wifi 7-router wellicht de oplossing waarnaar je zoekt.

TP-Link_omada.png

TP-Link OmadaSoftware Defined Networking met Cloud Access

TP-Link Omada biedt een complete netwerkoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven, met toegangspunten, switches, routers, controllers en software voor eenvoudig beheer. Met de centrale controller-software kunnen beheerders het netwerk configureren, bewaken en beheren vanaf één interface, terwijl cloudgebaseerd beheer zorgt voor toegang en controle op afstand. Omada-oplossingen zijn schaalbaar en bieden enterprise-grade functies zonder complexiteit.

tapo.png

Tapo Smart HomeAlles voor een slim huis op één plek

Tapo maakt het leven in huis slimmer, veiliger en makkelijker. Met alle mogelijke smart home producten in één app. Zonder abonnementskosten en met door de consumentbond bekroonde kwaliteit. Zo ben je met een slimme deurbel, camera en alarmsysteem altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt, en maak je het gezellig met verlichting in 16 miljoen kleuren. Voor een prijs die je niet verwacht.