Decoded

Decoded

Het Nederlandse bedrijf Decoded, opgericht in 2009, ontwerpt edgy accessoires voor mobiele apparaten. Speciaal voor mensen met attitude en stijl. Het gepassioneerde team van Decoded reist de hele wereld over om inspiratie op te doen en de beste materialen voor de eigen producten te vinden. Tijdens het ontwerpproces is aandacht voor de kleinste details, om zo de perfecte balans tussen stijl, fashion en functionaliteit te vinden. Elk Decoded-product is er eentje om trots op te zijn, om je mee te onderscheiden van de massa. Dutch design, met invloeden vanuit de hele wereld. Dankzij het hoogwaardige leder worden de accessoires hoe langer hoe mooier. Als je eenmaal één exemplaar van dit merk hebt, hunker je naar meer. Van een leren powerbank, denim sleeve, smaakvolle walt-, flip- of beltcase tot een stoere front- en backcover. Where to start?

Alle artikelen van Decoded

260 resultaten

Deze pagina is ingesteld op tegelweergave. Om de weergave van deze pagina te wijzigen van tegelweergave naar lijstweergave, klik deze button.

  • Waar wil je dit mee vergelijken? Je kan in totaal vier artikelen kiezen. Er is nog plaats voor andere artikelen. ander artikel.