YellowV.com

Actief sinds: 23 mei 2022

  • Het merk YellowV begon als een idee van een groep jonge enthousiastelingen binnen VETUS, een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en groothandel in de pleziervaart. Via YellowV gaan we onze liefde voor het water aan iedereen overbrengen. Ons doel is eenvoudig: zo veel mogelijk mensen laten genieten van de watersport. Hoe? Met een compleet assortiment opblaasbare producten. Met YellowV kom je uit je huis en stap je in het water. Je beleeft het water op een nieuwe manier. Op dit moment bieden we producten aan voor zowel rustig als wild water. SUP boards, kajaks, boten en fun tubes - allemaal opblaasbaar en eenvoudig op te bergen. Bij het ontwerp van onze producten gaan we altijd dat stapje verder. Omdat we jou willen verrassen. Bovendien ben je bij ons direct klaar om het water op te gaan. Alles wat je nodig hebt wordt bij het product geleverd. Geen losse peddels, pomp of tas nodig, zelfs de handdoek krijg je er gratis bij. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze winkel.

  • Beoordeling

    7,0

    Deze verkoper heeft de laatste 3 maanden minder dan 5 beoordelingen ontvangen.

    Bekijk alle beoordelingen
  • Retourneren & Voorwaarden

    • 30 dagen bedenktijd
    • Gratis retourneren

    Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden.

    Alle retourvoorwaarden
  • Volledig aanbod

    39 artikelen

    Bekijk volledig aanbod
  • Vragen over je bestelling

    Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

  • Bedrijfsinformatie

    Handelsnaam
    Vetus B.V.
    Vestigingsadres
    Fokkerstraat 571
    3125BD Schiedam
    KvK nummer
    34267644
    Btw nummer
    NL817640915B01
    Handelsregister nummer

    Let op, het vestigingsadres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Bekijk je bestellingenoverzicht om artikelen van YellowV.com retour te melden en naar het juiste adres te sturen.


Je bekeek

YellowV 70 liter drybag geel (ideaal voor kamperen met een sup en groot genoeg voor 4 natte wetsuits!) - Ook leuk als Cadeau - waterdicht je spullen meenemen op je sup of boot
34,95
inclusief verzendkosten
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis Tooltip