Boxershopping.com

Actief sinds: 23 november 2021

  • Boxershopping.com is uw online webwinkel voor ondergoed en nachtkleding voor het hele gezin. Van klassieke slippen tot aan moderne boxershorts en hipsters, van thermo ondergoed tot nachtkleding. Bij Boxershopping.com kunt u voordelig en makkelijk online bestellen. Wij hebben inmiddels ruim 60 jaar ervaring met het verkopen van onder- en nachtmode op verschillende markten in Nederland en wij weten als geen ander dat kwaliteit en service voorop staan. Nu dus ook online, gemakkelijk, veilig en snel. Wacht niet langer en bestel uw ondergoed en nachtkleding bij Boxershopping.com. Van maandag t/m vrijdag worden dagelijks alle bestelling klaar gemaakt en aangeboden aan de vervoerder. Door drukte bij de vervoerder kan het voorkomen dat uw bestelling er langer over doet, maar door dagelijks te verzenden doen wij onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bedankt voor het vertrouwen en wij wensen u veel draagplezier!

  • Beoordeling

    8,7

    Totaal aantal beoordelingen: 6

    Bekijk alle beoordelingen
  • Retourneren & Voorwaarden

    • 30 dagen bedenktijd
    • Gratis retourneren

    Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden.

    Alle retourvoorwaarden
  • Volledig aanbod

    0 artikelen

    Bekijk volledig aanbod
  • Vragen over je bestelling

    Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

  • Bedrijfsinformatie

    Handelsnaam
    Firma Panc. Eikelenboom en Zonen
    Vestigingsadres
    Dorpsstraat 72
    2445AP Aarlanderveen
    KvK nummer
    28006271
    Btw nummer
    NL002278236B01
    Handelsregister nummer

    Let op, het vestigingsadres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Bekijk je bestellingenoverzicht om artikelen van Boxershopping.com retour te melden en naar het juiste adres te sturen.