Element Accessories

Actief sinds: 15 juni 2022

  • Modern en tijdloos, eigen design en superieure kwaliteit; ons merk verkoopt wereldwijd met professionele diensten, voornamelijk glazen vazen en keramisch aardewerk. Opgericht in 2017 door gepassioneerde Europese expats in Azië, brengen we het beste van twee werelden. Ons merk biedt originele designs van glazen vazen en keramiek; modern en tegelijk sober passen deze in elk interieur. We hebben series in Europese stijlen maar hebben ook opkomende Aziatische talenten ingeschakeld om modern-klassieke eclectische vormen te ontwerpen. Onze catalogus biedt vandaag 40+ series, 500+ SKU's. Ons doel is om een wereldspeler en trendsetter te worden. Als antwoord op de vraag van architecten naar grotere dan normale, luxe glazen vazen, ontstond ons merk in 2017. Na het enorme succes op de Chinese markt, ontwikkelen we ons nu internationaal vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in België.

  • Beoordeling

    Totaal aantal beoordelingen:

    Bekijk alle beoordelingen
  • Retourneren & Voorwaarden

    • 30 dagen bedenktijd
    • Gratis retourneren

    Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden.

    Alle retourvoorwaarden
  • Volledig aanbod

    34 artikelen

    Bekijk volledig aanbod
  • Vragen over je bestelling

    Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

  • Bedrijfsinformatie

    Handelsnaam
    Derbaudrenghien, Frederic
    Vestigingsadres
    Avenue Des Pinsons 5
    1410 Waterloo
    KvK nummer
    Btw nummer
    BE0753372076
    Handelsregister nummer
    0753372076

    Let op, het vestigingsadres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Bekijk je bestellingenoverzicht om artikelen van Element Accessories retour te melden en naar het juiste adres te sturen.


Je bekeek

flexibel kristal - 2 high end rode wijn glazen - bijna onbreekbaar - elegant design - super dun - set van twee - beste wijnglas - bourgondische rodewijn
59,00
inclusief verzendkosten
Uiterlijk 5 juni in huis Tooltip