Q Sanding

Actief sinds: 3 augustus 2022

  • Q Sanding biedt u een nieuwe innovatie voor het machinaal schuren van holle rondingen. De Q Backing pad is gepatenteerd en heeft een flexibel ontwerp, waarmee met gemak bijna elke holle ronding strak geschuurd kan worden. Gecombineerd met de Q Sander een kwalitatief hoogstaande excentrische schuurmachine zijn veel van de rondingen die vroeger met de hand geschuurd moesten worden nu machinaal te schuren. Zo krijg je niet alleen een beter resultaat, maar ben je gemiddeld ook nog eens tot vijf keer sneller klaar met het schuurwerk. Tegenwoordig gebruiken veel klanten ons product. Die klanten besparen nu tijd en geld. Hun werk met de hand wordt nu machinaal gedaan. We stimuleren andere bedrijven om ons product te gebruiken en hun rondingen perfect te schuren. Kortom; de Q-Sander is dé schuurmachine bij alle toepassingen waarbij het schuren van de holle rondingen een uitdaging is.

  • Beoordeling

    10

    Deze verkoper heeft de laatste 3 maanden minder dan 5 beoordelingen ontvangen.

    Bekijk alle beoordelingen
  • Retourneren & Voorwaarden

    • 30 dagen bedenktijd
    • Gratis retourneren

    Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden.

    Alle retourvoorwaarden
  • Volledig aanbod

    15 artikelen

    Bekijk volledig aanbod
  • Vragen over je bestelling

    Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

  • Bedrijfsinformatie

    Handelsnaam
    Q Sanding
    Vestigingsadres
    Aldewei 35
    8711BT Workum
    KvK nummer
    85046167
    Btw nummer
    NL863486083B01
    Handelsregister nummer

    Let op, het vestigingsadres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Bekijk je bestellingenoverzicht om artikelen van Q Sanding retour te melden en naar het juiste adres te sturen.


Je bekeek

Q Sanding Excentrische Schuurmachine 125mm / flexibele steunschijf 150 - 350W
499,00
inclusief verzendkosten
Uiterlijk 21 mei in huis Tooltip