SpeedmintonPoint NL

Actief sinds: 30 oktober 2019

  • SpeedmintonPoint is de Nederlandse partner van Speedminton GmbH. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton. Speedminton combineert het beste van tennis, squash en badminton tot een nieuwe sport dat altijd en overal kan worden gespeeld: Crossminton Het spel is heel eenvoudig op te zetten en er is geen net vereist; het veld bestaat uit twee vierkanten van 5,5 x 5,5 meter met een afstand van 12,8 meter ertussen. De Speeder (naam van onze shuttles) is ontworpen voor binnen en buiten spelen. Het is kleiner en zwaarder dan de shuttles die in het traditionele badminton worden gebruikt. Het vliegt stabiel in de wind, is waterbestendig en kan in het donker met Speedlights worden verlicht. De sport Crossminton is heel gemakkelijk te leren en binnen een mum van tijd heb je de slag te pakken en speel je snelle en lange rally's. Recreatief wordt het spel gespeeld op het strand, in de achtertuin, in een park, op een parkeerplaats en op grote vlakke buitenruimten. Voor degenen die een wedstrijd willen spelen, hebben we de Easy Court gemaakt, die eenvoudig is uit te zetten. De twee vierkanten van 5,5 x 5,5 meter (het speelveld) worden binnen enkele seconden uitgezet op een afstand van 12,8 meter. Voor een wedstrijd zijn vaste regels. Een wedstrijd biedt veel plezier voor spelers van alle leeftijden en kan worden gespeeld in enkel- en dubbelspel. Of het nu op het strand is, in het park of op straat ... ga lekker naar buiten en sla je slag met Speedminton! Speedminton ..Anywhere.Anytime.

  • Beoordeling

    10

    Deze verkoper heeft de laatste 3 maanden minder dan 5 beoordelingen ontvangen.

    Bekijk alle beoordelingen
  • Retourneren & Voorwaarden

    • 30 dagen bedenktijd
    • Gratis retourneren

    Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden.

    Alle retourvoorwaarden
  • Volledig aanbod

    0 artikelen

    Bekijk volledig aanbod
  • Vragen over je bestelling

    Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

  • Bedrijfsinformatie

    Handelsnaam
    SpeedmintonPoint
    Vestigingsadres
    Prins Mauritshof 32
    8332GB Steenwijk
    KvK nummer
    50929305
    Btw nummer
    NL002163628B74
    Handelsregister nummer

    Let op, het vestigingsadres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Bekijk je bestellingenoverzicht om artikelen van SpeedmintonPoint NL retour te melden en naar het juiste adres te sturen.