TP Aviation Art

Actief sinds: 24 november 2021

  • Hier vindt u een selectie van onze poster reproducties van de unieke gouache luchtvaart kunstwerken gemaakt door Thijs Postma. Hij is bekend om zijn vele luchtvaart schilderijen, boeken en artikelen in luchtvaart tijdschriften. Op onze eigen website staan meer producten. Met zijn unieke stijl van gouache schilderen maakt hij zeer gedetailleerde en historisch waarheidsgetrouwe scenes. Hij schildert burgerluchtvaart en militaire vliegtuigen. Met tientallen jaren van ervaring in schilderen, heeft hij meer dan 500 schilderijen gemaakt. En hoewel hij de 80 al lang gepasseerd is, schildert hij nog steeds dagelijks! Wij vinden het onze missie om deze unieke kunstwerken te delen met de wereld. We kennen Thijs al meer dan 40 jaar en daarom zijn we deze website begonnen, het ontsluiten van zijn kunstwerken zodat iedereen het kan beleven. Alle producten die online staan zijn geselecteerd door Thijs Postma. Alle schilderijen zijn nauwkeurig gepositioneerd en bijgesneden, en de afdrukken worden gemaakt op hoog kwalitatief poster papier. Klantentevredenheid staat bij ons op nummer 1! Als u vragen of verzoeken heeft, ontvangen wij graag uw email.

  • Beoordeling

    10

    Deze verkoper heeft de laatste 3 maanden minder dan 5 beoordelingen ontvangen.

    Bekijk alle beoordelingen
  • Retourneren & Voorwaarden

    • 30 dagen bedenktijd
    • Gratis retourneren

    Deze verkoper hanteert aanvullende voorwaarden voor garantie en reparatie.

    Alle retourvoorwaarden
  • Volledig aanbod

    84 artikelen

    Bekijk volledig aanbod
  • Vragen over je bestelling

    Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

  • Bedrijfsinformatie

    Handelsnaam
    BZ E-Commerce Services
    Vestigingsadres
    Willem Molenbroekplein 51
    3071MK Rotterdam
    KvK nummer
    82412553
    Btw nummer
    NL003677907B63
    Handelsregister nummer

    Let op, het vestigingsadres is niet altijd gelijk aan het retouradres. Bekijk je bestellingenoverzicht om artikelen van TP Aviation Art retour te melden en naar het juiste adres te sturen.


Je bekeek

Thijs Postma - Luchtvaartkunst Kalender 2024 - Artiest Selectie
39,95
inclusief verzendkosten
Uiterlijk 24 mei in huis Tooltip