Gratis verzending vanaf 20 euro, gratis retourneren, bezorging waar en wanneer je wilt met   artikelen*

Kaukaloblogi

EBOOK
Tooltip

Kymmenen kauden tarinat

  • bol.com Kobo LeesappEbooks lezen is heel makkelijk: na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader; en op je smartphone of tablet met onze gratis ebook app.
Auteur: Jan Suominen
Uitgever: Books On Demand
  • 9789515683427
  • januari 2018
  • E-book
  • Adobe ePub
Alle productspecificaties

Samenvatting

Oletko urheilua harrastavan lapsen vanhempi, isovanhempi, valmentaja tai seuratoiminnassa muuten mukana oleva? Nämä tarinat saattaisivat kiinnostaa juuri sinua. Kaukaloblogi - Kymmenen kauden tarinat on polveileva matka 98-syntyneiden junnujen pelikentillä ohjaajan ja urheilevan pojan isän ominaisuudessa. Tapahtumat on kirjattu Kaukakaloblogiin vuosina 2005 - 2015. Tähän kirjaan kaikki blogimerkinnät on editoitu uudelleen ja koostettu helposti luettavaan kronologiseen järjestykseen. Elämä nivoutuu harrastusten ympärille. Voittoja tulee, mutta välillä matkanteko voi olla haastavaa. Huumori on kuitenkin aina mukana takapenkillä. Matkalla uimahallille 2007-11-28 Matkattiin pojan kanssa Ferrarilla kohti uimakeskusta pitkin Kalevankankaan suoraa. Köröteltiin rajoituksen mukaan viittäkymppiä. Menee hyvä urheiluauto hukkaan näillä leveysasteilla. Ja poliisin tutka-autokin vielä tien päässä odottamassa. Varmistaa asian. - Sää tiedät sen Hervannan uimahallin, jossa käydään koulun kanssa? Poika avasi keskustelun. - Joo. - Kun sitä vettä ottaa suuhun, niin se maistuu ihan räältä... - Ei kai. - Joo. - Miksihän? - En tiedä. Kai ne räkii sinne veteen. - Maistuuko se tuolla Kalevan hallissakin? - Ei. Se on ihan hyvää. Ohitettiin toinen poliisiauto. Tämä oli se joka pysäyttää, jakaa lapun ja toivottaa turvallista matkaa. Kohta jo ollaankin kivenheiton päässä uintikeskuksesta - jonka altaassa on hyvää vettä.

Lees de eerste pagina's

Productspecificaties

Inhoud

Bindwijze
E-book
Verschijningsdatum
januari 2018
Ebook formaat
Adobe ePub
ISBN13
9789515683427

Betrokkenen

Auteur
Jan Suominen
Uitgever
Books On Demand

EAN

EAN
9789515683427

Overige kenmerken

Taal
fi

Je vindt dit artikel in

Categorieën
Studieboek of algemeen
Algemene boeken
Uitvoering
Ebook
Nieuw of tweedehands
Nieuw
Type boek
Handboeken & Naslagwerken

Reviews Kaukaloblogi

Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven. Schrijf nu zelf de eerste review.

Uit ons lees Magazine

Top 10 boeken voor een frisse start

De vakantie is al een tijdje voorbij en je bent alweer druk bezig met de dagelijkse routine. Je neemt je voor het meeste uit deze periode te halen. Daarom de top 10 boeken voor een frisse start.

Lees volledig artikel
Bindwijze: Ebook
1, 99
Direct beschikbaar
Verkoop door bol.com
  • Start direct met lezen
  • Digitaal lezen is voordelig
  • Dag en nacht klantenservice
  • Veilig betalen

Vragen en antwoorden (0)